1:1 Yoga og Samtale

Ønsker du at skabe en ændring i dit liv, konfrontere et livstema der bliver ved med at fylde for dig, eller har du kroniske smerter, problemer med at sove, en kompliceret overgangsalder, eller et ønske om at få redskaber til at håndtere stress, angst eller depression, så kontakt mig gerne.

Vi vil sammen finde ud af, om det giver mening for dig at være i et forløb hos mig.

Med min baggrund i yogaen kombineret med min baggrund som psykologisk rådgiver, brænder jeg for at hjælpe dig. Jeg har erfaret hvordan samspillet mellem samtalen, arbejdet med kroppen, meditationen og åndedrættet, kan give en meget dybdegående støtte til en ønsket forløsning, udvikling eller forandring.

Behovet for at blive lyttet til, at blive rummet og mærket, og ikke mindst at få holdt rummet til at kunne mærke sig selv er helende og en mulighed for at få andre blikke på egen situation.

I et forløb hos mig, holder jeg et trygt rum, hvor du bestemmer hvad der skal fylde.
Vi vil altid komme omkring din generelle livsstil, kost og søvn, da jeg har erfaret hvor stor betydning disse faktorer har for den generelle trivsel.

Men først og fremmest vil omdrejningspunktet være alt hvad du kommer med og har på hjertet.

Pris: 1000 kr pr gang (60 min)
Jeg tilbyder 5 gange til 4500 kr, eller 10 gange til 8000 krPrivat undervisning og enetimer i yoga

Jeg tilbyder ligeledes enetimer kun med fokus på yoga, åndedræt og meditation, hvis du har brug for yoga specifikt tilrettet til dig, eller måske dig og et par veninder/venner.
Dette kan foregå i dit hjem, eller hos mig i Aalborg eller Skørping.

Inden vi mødes, sender du et par ord om dig selv, og det du ønsker jeg skal have et særligt øje for i min undervisning til dig.
Prisen vil være 800 kr pr gang (60 min) afhængig af forberedelse og antal deltagere.