Restorativ/Rolig Yoga, åndedræt og meditation


Dette hold er til                                                                                         

 • Dig der har brug for at lande i kroppen.
 • Dig der har brug for et genopbygge kontakten til din krop igen.
 • Dig der søger en bedre nattesøvn.
 • Dig der har brug for hjælp til en dybere vejrtrækning.
 • Dig med forhøjet blodtryk.
 • Dig der lider af en overbelastningsreaktion.
 • Dig der kæmper med stress, angst eller depression.
 • Dig med kroniske smerter.
 • Dig der er i genoptræning og som har brug for at lære din krop at kende igen.
 • Dig der kæmper med senfølger efter corona.
 • Dig der har brug for at stilne tankestrømmene og bekymringerne.
 • Dig der har brug for hjælp til et mere bevidst nærvær.


Rolig Yoga, åndedræt og meditation

 for stress, angst, overbelastning, depression og smerter.

5 mandage inden sommerferien fra 11-12

27. maj til 24. juni

Intro Pris 425 kr

Overføres til MP 85741

Et lille hold med max 8 personer. Alt udstyr er i lokalet.

Hos mig finder du et rum til ro og nærvær med din krop, dine tanker og dig selv. Et rum til at lande i din krop.

I yogaen arbejder vi stille og nænsomt, så du i tryghed genskaber kontakten til dig selv. Yogaen kan skifte mellem hvilestillinger, dybe stræk og bløde dynamiske øvelser. Alle bevægelser vækker forskellige følelser og tilstande, der kan give dig en fornemmelse af din krop. Nogle dage er det behageligt og trygt at være længe i en stilling, andre dage kan det være en befrielse at bevæge kroppen lidt.

Jeg tilbyder dig yoga med langsomme og genkendelige øvelser fra gang til gang, sådan at du kan lande i at vide hvad du skal og ikke føler, at du skal bruge kræfter på at præstere og udfordres til hver time.

Herved skabes balance i både krop, tanker og nervesystem, og du vil opleve en følelse af opløftethed og ro, idet nervesystemet får mulighed for at restituere.

Jeg vil have et stort fokus på dit åndedræt, og jeg vil præsentere åndedrætsteknikker du kan bruge hjemme, eksempelvis til at øge respiration, til at skabe ro, eller til at kunne være i det du mærker i kroppen.

At trække vejret dybt og mærke kroppen, skal ske langsomt, således at tilliden mellem krop og sind genopbygges. Vi ved i dag, at åndedrættet har enorm betydning for vores generelle velvære, både fysisk og psykisk. Vi ved også, at meditation hjælper mod stress, angst og depression.

Som et supplement til yogaen tilbyder jeg samtale til at understøtte de følelser og tilstande, der kan opstå undervejs, og som der kan være brug for at tale om.

Jeg har selv været der hvor jeg mistede fodfæstet, og måtte sige goddag til stress, angst og lettere depression.

Mærket hvordan kroppen pludselig siger stop. Hvordan det kobles med ubehag at mærke sig selv. Hvordan kroppen higer efter ro, men ikke kan finde den. Det skete mens jeg havde små børn, og har givet mig en forståelse af den sorg, der også kan følge med, hvis man er forældre og overskuddet ikke er stort.


Lidt om min baggrund

Jeg har en pædagogisk/psykologisk baggrund. Jeg har arbejdet som familiekonsulent, og gennem de sidste 8 år har jeg arbejdet som pædagogisk/psykologisk rådgiver i PPR. Sideløbende hermed har jeg taget to lange uddannelser i Yoga. Dette med en særlig opmærksomhed på, hvordan yogaen kan hjælpe os tilbage til os selv og vores krop, når vi er overbelastede, er ramt af tanker og ikke kan mærke os selv.


Udtalelse fra deltagere på mine hold og i 1:1 forløb.

Det meste af mit voksne liv har jeg levet på en måde, som min krop og mit sind ikke altid har kunnet håndtere. Det betød, at jeg fra tid til anden måtte trække stikket. I kortere eller længere tid – fra mit liv – min familie- mit job – mig selv.

Det skabte hver gang en stor uro og tristhed i mig. Som en evig følgesvend af manglende egenomsorg og ro. Jeg søgte mange steder efter noget, der kunne hjælpe og styrke mig, så jeg kunne leve mit liv med min store uhåndterbare, men også stærke og vilde energi. Så jeg kunne være der for alle dem jeg elsker, så jeg kunne folde mit arbejdsliv ud og så jeg kunne ære og omfavne mig selv med ro og omsorg.

Den klogeste del af mig – min sjæl fandt Charlotte. Med Charlottes væsen og hjertelige skarpe blik, omsorg, viden og måde at vise mig ind i kundalini yogaens kraft og formåen – fandt jeg det sted, jeg havde søgt så længe. I det fineste selvkærlige forløb med samtaler, inspiration, masser af vidensdeling om alt fra kost til omsorgsfulde og styrkende praksisser, undervisning og vigtigst af alt, at blive set og hjulpet af så fint, intuitivt skarpt og dygtigt et menneske med hjertet forrest i alt, hvad hun gør og er.

At give mig selv et forløb hos Charlotte har været livsforandrende, på mange måder. Jeg har fået et kompas for livet. I en måde at værne om mig på, huske mig selv, give tid og plads til mig og turde at stole og tro på, at når jeg giver efter og lader min krop og min energi op med Charlottes måde at holde rum og undervise på, så kommer jeg altid tilbage til mig selv igen.

Jeg farer stadig vild i livet, måske mest af alt i min egen måde at være i verden på. Men jeg ved, at jeg altid kan finde hjem igen- til mig selv, til min styrke, mod, energi og kraft.

Det sted har Charlotte skabt og givet mig, i at vise vej, i en tilgang, i kosten, i gode selvkærlige rutiner der nærer, og med kundalini yogen.

Jeg har gennem mit liv været beæret og velsignet med mange dygtige kyndige menneskers hjælp og vejledning. Men ingen som Charlotte!

Så hermed min mest taknemmelige dybfølte anbefaling.

Mette.

 

Kære Charlotte
Din yogatime er mit fysiske og psykiske åndehul.
Dit blide nærværende væsen gør det trygt.
Alle kan være med her trods skavanker, hver især gør nemlig kun det de kan.
Du er god til at finde alternative øvelser, hvis kroppen ikke er med på de planlagte øvelser.
Det gør så godt at føle, at jeg rent faktisk kan gå på et yogahold.
Jeg har prøvet meget efter jeg blev syg og har måtte kapitulere gentagne gange.

Men hos dig kan jeg faktisk være med til det meste (med egne skånehensyn og alt efter dagsform), og det er bare en kæmpe sejr, og giver en fantastisk følelse af at gøre noget godt for min krop og mine tanker.

Her er alle kroppe yogakroppe.

Alle de bedste yogaanbefalinger fra mig.

Yogadeltager med Endometriose, kroniske smerter, Fibromyalgi.

Snowdrop Yoga ved Charlotte Nørgaard,  charlottenorgaard@snowdropyoga.com, tlf: 20715402, CVR-nr: 39231891