Yoga i Aalborg


Du har altid mulighed for at få en gratis prøvegang

Du kan finde mig i Nørregade 22a, 9000 Aalborg, gå blot gennem porten og ind i den smukke købmandsgård til det gamle bindingsværkshus, hvor vi vil mødes under de fritlagte bjælker.
Lige ved siden af Friis parkering. 


httKundalini Yoga

(ny sæson fra 15. august)

Onsdage 17.45 - 19.15
Fra 10. Jan til og med 26. juni
Undtaget uge 8 og 13
Pris 2875 kr


Betaling og betingelser

Indbetaling på konto:

 Reg: 2350 Kontonr: -6897354371

(skriv dit navn i kommentarfeltet) 

Ønsker du at dele betalingen i to, er det også en mulighed, skriv blot til mig på mail: chanoer06@gmail.com
Din plads er sikret når jeg har registreret din betaling.

Tilmelding er bindende.
Skulle du være forhindret i at deltage i en time kan jeg, hvis muligt, tilbyde dig at deltage på et andet hold indenfor indeværende sæson, eller du kan lade en veninde få din plads.
Bliver jeg syg eller forhindret i at undervise mere end en gang, tilbyder jeg dig en erstatningsundervisning på et af mine andre hold, eller på en anden dag.
Ved spørgsmål, kontakt mig endelig på tlf: 20715402.


Praktisk

Hvis du ønsker kan du medbringe egen yogamåtte og tæppe, og ellers er al udstyr i lokalet.
Kom i behageligt tøj, medbring evt. vandflaske.
Der er altid nylavet te til undervisningen.

Om yogaen og min undervisning


Kundalini Yoga 

Kundaliniyogaen er fantastisk hvis du kæmper med stress, angst og depression. Kundaliniyogaen arbejder direkte på dit nervesystem, gennem meget bevidst arbejde med åndedrættet. Yogaen kan afhjælpe en opspændt krop og et slidt nervesystem, samt hjælpe din vejrtrækning dybere.

Der arbejdes med din energi, din fysiske krop og dit sind.

Gennem dynamiske øvelser, bevidste åndedræt og meditation, vil du opleve at din energi løfter sig. At du løsner muskulære og følelsesmæssige blokeringer og får ro i kroppen, samt en følelse af opløftethed og lethed i dit sind og din følelsesmæssige tilstand.
Vi starter med at tune ind, lave dagens yogaset efterfulgt af dyb afspænding, hvorefter timen afsluttes med en meditation.

Kundaliniyogaen arbejder med dit nervesystem, dit endokrine system og din hormonbalance, sådan at kroppen stille og roligt bringes i balance.

I meditationen arbejder vi med at være med det der er. Det handler ikke om at holde tanker ude, men om at åbne hjertet og sindet og byde verden ind. I meditationen inviterer du dine tanker ind, observerer, og bliver mere bevidst om hvad der foregår i dig. Herved får du mulighed for at forandre, eksempelvis tanker der går igen, handlemønstre du ønsker at bryde, eller usunde vaner der gør dig ked af det og stjæler din energi.

Vi arbejder med at komme tilbage til kroppen, som vi ofte glemmer og forlader i det travle liv vi lever, og herved oplever vi nogle gange, at vi pludselig er landet et sted vi måske ikke ønskede. Så opstår frustration og stress, måske angst og depression, idet kroppen prøver at fortælle at noget er galt.

Gennem yogaen lærer jeg dig at trække vejret og mærke din krop indefra og ud, og i denne proces vil du opløftes og stille og roligt kunne se på dig selv med ny energi.

Kundaliniyogaen er særlig god for dig der søger en vej til at afhjælpe følelsen af uro, angst, depression og stress i kroppen.

Det er en kæmpe glæde og passion, at få lov at give denne mangefacetterede yogaform til dig og lade dig opleve, hvordan din energi løftes og hvordan du arbejder dig nærmere dig selv.


Yin/yang yoga 

Ønsker du at lave yoga i rolige og nærværende omgivelser med maks 10 deltagere på holdet, så læs med her.
Gennem dynamiske øvelser, dybe stræk og hvilestillinger, kombineret med et stort fokus på åndedrættet, laver vi yoga der bevæger kroppen og sindet i et langsomt flow. Alle kan være med.
Hensigten er at skabe ro og balance både fysisk og mentalt, at forene kroppen og sindet gennem det bevidste åndedræt.
Du vil mærke en tiltagende ro og afslapning i dit nervesystem.
Timen vil altid afsluttes med afslapning og altid indeholde en meditation.

Jeg glæder mig til at se dig.

snowdropyoga.com/yoga Aalborg yoga i Nørregade

Snowdrop Yoga ved Charlotte Nørgaard,  charlottenorgaard@snowdropyoga.com, tlf: 20715402, CVR-nr: 39231891