Stressbehandling, Yoga og/eller samtaleterapi


Ønsker du at skabe en ændring i dit liv, konfrontere et livstema der bliver ved med at fylde for dig, eller har du kroniske smerter, problemer med at sove, en kompliceret overgangsalder, eller et ønske om at afhjælpe stress, angst eller depression, så kontakt mig gerne. Vi vil sammen finde ud af, om det giver mening for dig at være i et forløb hos mig. 

Med min baggrund i yogaen kombineret med min baggrund som psykologisk rådgiver, brænder jeg for at hjælpe dig. Jeg har erfaret hvordan samtalen og arbejdet med kroppen og særligt åndedrættet, kan give en meget dybdegående støtte til en ønsket forløsning, udvikling eller forandring, eller måske et behov for at blive lyttet til, at blive rummet og mærket, og ikke mindst at få holdt rummet til at kunne mærke sig selv.
I et forløb hos mig, holder jeg et trygt rum, hvor du bestemmer hvad der skal fylde. 
Vi vil altid komme omkring din generelle livsstil, kost og søvn, da jeg har erfaret hvor stor betydning disse faktorer har for din trivsel, men først og fremmest vil omdrejningspunktet være alt hvad du kommer med og har på hjertet.

Prisen vil være 1000 kr pr gang (60 min) 
Jeg tilbyder 5 gange til 4500 kr 


Privat undervisning og enetimer i yoga

Jeg tilbyder ligeledes enetimer, hvis du har brug for yoga specifikt tilrettet til dig, eller måske dig og et par veninder/venner.
Dette kan foregå i dit hjem, eller hos mig i Aalborg eller Skørping.

Inden vi mødes, sender du et par ord om dig selv, og det du ønsker jeg skal have et særligt øje for i min undervisning til dig.
Prisen vil være 800 kr pr gang (60 min) afhængig af forberedelse og antal deltagere.

c1bfd75c-e9cc-4afe-9616-d1aa7a9cb76ajpeg

Snowdrop Yoga ved Charlotte Nørgaard,  charlottenorgaard@snowdropyoga.com, tlf: 20715402, CVR-nr: 39231891