Yoga og samtale 

Ønsker du at skabe en ændring i dit liv, konfrontere et livstema der bliver ved med at fylde for dig, eller har du kroniske smerter, problemer med at sove, en kompliceret overgangsalder, eller et ønske om at få redskaber til at håndtere stress, angst eller depression, så kontakt mig gerne. 

Vi vil sammen finde ud af, om det giver mening for dig at være i et forløb hos mig. 

Med min baggrund i yogaen kombineret med min baggrund som psykologisk rådgiver, brænder jeg for at hjælpe dig. Jeg har erfaret hvordan samspillet mellem samtalen, arbejdet med kroppen, meditationen og åndedrættet, kan give en meget dybdegående støtte til en ønsket forløsning, udvikling eller forandring. 

Behovet for at blive lyttet til, at blive rummet og mærket, og ikke mindst at få holdt rummet til at kunne mærke sig selv er helende og en mulighed for at få andre blikke på egen situation.

I et forløb hos mig, holder jeg et trygt rum, hvor du bestemmer hvad der skal fylde. 
Vi vil altid komme omkring din generelle livsstil, kost og søvn, da jeg har erfaret hvor stor betydning disse faktorer har for den generelle trivsel. 

Men først og fremmest vil omdrejningspunktet være alt hvad du kommer med og har på hjertet.

Pris: 1000 kr pr gang (60 min) 
Jeg tilbyder 5 gange til 4500 kr, eller 10 gange til 8000 kr


Privat undervisning og enetimer i yoga

Jeg tilbyder ligeledes enetimer kun med fokus på yoga, åndedræt og meditation, hvis du har brug for yoga specifikt tilrettet til dig, eller måske dig og et par veninder/venner.
Dette kan foregå i dit hjem, eller hos mig i Aalborg eller Skørping.

Inden vi mødes, sender du et par ord om dig selv, og det du ønsker jeg skal have et særligt øje for i min undervisning til dig.
Prisen vil være 800 kr pr gang (60 min) afhængig af forberedelse og antal deltagere.


Udtalelse fra 1:1 forløb

Det meste af mit voksne liv har jeg levet på en måde, som min krop og mit sind ikke altid har kunnet håndtere. Det betød, at jeg fra tid til anden måtte trække stikket. I kortere eller længere tid – fra mit liv – min familie- mit job – mig selv.

Det skabte hver gang en stor uro og tristhed i mig. Som en evig følgesvend af manglende egenomsorg og ro. Jeg søgte mange steder efter noget, der kunne hjælpe og styrke mig, så jeg kunne leve mit liv med min store uhåndterbare, men også stærke og vilde energi. Så jeg kunne være der for alle dem jeg elsker, så jeg kunne folde mit arbejdsliv ud og så jeg kunne ære og omfavne mig selv med ro og omsorg.

Den klogeste del af mig – min sjæl fandt Charlotte. Med Charlottes væsen og hjertelige skarpe blik, omsorg, viden og måde at vise mig ind i kundalini yogaens kraft og formåen – fandt jeg det sted, jeg havde søgt så længe. I det fineste selvkærlige forløb med samtaler, inspiration, masser af vidensdeling om alt fra kost til omsorgsfulde og styrkende praksisser, undervisning og vigtigst af alt, at blive set og hjulpet af så fint, intuitivt skarpt og dygtigt et menneske med hjertet forrest i alt, hvad hun gør og er.

At give mig selv et forløb hos Charlotte har været livsforandrende, på mange måder. Jeg har fået et kompas for livet. I en måde at værne om mig på, huske mig selv, give tid og plads til mig og turde at stole og tro på, at når jeg giver efter og lader min krop og min energi op med Charlottes måde at holde rum og undervise på, så kommer jeg altid tilbage til mig selv igen.

Jeg farer stadig vild i livet, måske mest af alt i min egen måde at være i verden på. Men jeg ved, at jeg altid kan finde hjem igen- til mig selv, til min styrke, mod, energi og kraft.

Det sted har Charlotte skabt og givet mig, i at vise vej, i en tilgang, i kosten, i gode selvkærlige rutiner der nærer, og med kundalini yogen.

Jeg har gennem mit liv været beæret og velsignet med mange dygtige kyndige menneskers hjælp og vejledning. Men ingen som Charlotte!

Så hermed min mest taknemmelige dybfølte anbefaling.

Mette. 


c1bfd75c-e9cc-4afe-9616-d1aa7a9cb76ajpeg

Snowdrop Yoga ved Charlotte Nørgaard,  charlottenorgaard@snowdropyoga.com, tlf: 20715402, CVR-nr: 39231891