Yoga og/eller samtaleterapi

Ønsker du at skabe en ændring i dit liv, konfrontere et livstema der bliver ved med at fylde for dig, eller har du kroniske smerter, problemer med at sove, en kompliceret overgangsalder, eller et ønske om at afhjælpe stress, angst eller depression, så kontakt mig gerne. Vi vil sammen finde ud af, om det giver mening for dig at være i et personligt udviklingsforløb hos mig. 

Med min baggrund i yogaen kombineret med min baggrund som psykologisk rådgiver, arbejder jeg med menneskers trivsel og udvikling. Jeg har erfaret hvordan samtalen, kombineret med arbejdet med kroppen og særligt åndedrættet, kan give en meget dybdegående støtte til en ønsket udvikling eller forandring.
I et forløb hos mig, vil du komme til at arbejde med dig selv gennem samtaler, kombineret med Yogaen, der kan noget helt særligt, når du skal ind og så frø til udvikling i dig selv. 
Vi vil komme omkring din generelle livsstil, dit arbejde/skole, bevægelse, skærmforbrug, kost og søvn. Dine tankemønstre og alt det du kommer med og har på hjertet.

Prisen vil være 1200 kr pr gang (60 min) 
Det er også muligt at investere i et forløb ,hvor du sammen med mig får formuleret det tema, du ønsker at arbejde med.
Jeg tilbyder 5 gange til 5000 kr 


Privat undervisning og enetimer i yoga

Jeg tilbyder ligeledes enetimer, hvis du har brug for yoga specifikt tilrettet til dig, eller måske dig og et par veninder/venner.
Dette kan foregå i dit hjem, hos mig eller i et lokale jeg finder.
Prisen vil være 1200 kr pr gang (60 min) afhængig af forberedelse og antal deltagere, excl. kørsel og lokaleleje.

c1bfd75c-e9cc-4afe-9616-d1aa7a9cb76ajpeg

Snowdrop Yoga ved Charlotte Nørgaard,  charlottenorgaard@snowdropyoga.com, tlf: 20715402, CVR-nr: 39231891