Restorativ Kundalini Yoga


Dette hold er til                                                                                         

  • Dig der har brug for at lande i kroppen.
  • Dig der søger en bedre nattesøvn.
  • Dig der har brug for hjælp til en dybere vejrtrækning.
  • Dig der kæmper med stress, angst eller depression.
  • Dig med kroniske smerter.
  • Dig der er i genoptræning og som har brug for at lære din krop at kende igen.
  • Dig der kæmper med senfølger efter corona.
  • Dig der har brug for at stilne tankestrømmene og bekymringerne.
  • Dig der har brug for hjælp til et mere bevidst nærvær.


Gennem mine år som underviser oplever jeg gang på gang, hvordan min yoga kan hjælpe på ovenstående problematikker, og igennem det sidste års tid, er det blevet klart for mig, at jeg må åbne et særligt hensynstagende hold.

Jeg tilbyder dig et rum, hvor du får mulighed for at give slip og lande trygt i din krop. Et rum hvor der ikke er krav om samtale mellem os eller deltagerne imellem, men plads til væren. Jeg tilbyder dig yoga med langsomme og genkendelige øvelser fra gang til gang, sådan at du kan lande i at vide hvad du skal og ikke føler, at du skal bruge kræfter på at præstere og udfordres til hver time.

Herved skabes balance i både krop, tanker og nervesystem, og du vil opleve en følelse af opløftethed og ro, idet nervesystemet får mulighed for at restituere.

Jeg vil have et stort fokus på dit åndedræt, og jeg vil præsentere åndedrætsteknikker du kan bruge hjemme, eksempelvis til at øge respiration, til at skabe ro, eller til at kunne være i det du mærker i kroppen.

Udtalelse fra en af mine deltagere:

Kære Charlotte
Din yogatime er mit fysiske og psykiske åndehul.
Dit blide nærværende væsen gør det trygt.
Alle kan være med her trods skavanker, hver især gør nemlig kun det de kan.
Du er god til at finde alternative øvelser, hvis kroppen ikke er med på de planlagte øvelser.
Det gør så godt at føle, at jeg rent faktisk kan gå på et yogahold.
Jeg har prøvet meget efter jeg blev syg og har måtte kapitulere gentagne gange.

Men hos dig kan jeg faktisk være med til det meste (med egne skånehensyn og alt efter dagsform), og det er bare en kæmpe sejr, og giver en fantastisk følelse af at gøre noget godt for min krop og mine tanker.

Her er alle kroppe yogakroppe.

Alle de bedste yogaanbefalinger fra mig.

Yogadeltager med Endometriose, kroniske smerter, Fibromyalgi.


Og så det praktiske:


Mandage 10.00-11.30
Fra 15. august til og med 10. oktober

I alt 9 gange
Pris 1080 kr

Betal på mobilepay: 85741
Indbetaling på konto: 2350-6897354371
Din plads er sikret når jeg har registreret din betaling.

Tilmelding er bindende.
Skulle du være forhindret i at deltage i en time kan jeg, hvis muligt, tilbyde dig at deltage på et andet hold indenfor indeværende sæson, eller du kan lade en veninde få din plads.
Bliver jeg syg eller forhindret i at undervise mere end en gang, tilbyder jeg dig en erstatningsundervisning på et af mine andre hold, eller på en anden dag.
Ved spørgsmål, kontakt mig endelig på tlf: 20715402.

Du skal medbringe egen yogamåtte og tæppe, gerne en fast pude.
Kom i behageligt tøj, medbring evt. vandflaske.

Undervisningen foregår i
Lines Hus
Nørregade 22a,
9000 Aalborg

Kundaliniyogaen er fantastisk hvis du kæmper med stress, angst og depression. Kundaliniyogaen arbejder direkte på dit nervesystem, gennem meget bevidst arbejde med åndedrættet. Yogaen kan afhjælpe en opspændt krop og et slidt nervesystem, samt hjælpe din vejrtrækning dybere.

Der arbejdes med din energi, din fysiske krop og dit sind.

Gennem dynamiske øvelser, bevidste åndedræt og meditation, vil du opleve at din energi løfter sig. At du løsner muskulære og følelsesmæssige blokeringer og får ro i kroppen, samt en følelse af opløftethed og lethed i dit sind og din følelsesmæssige tilstand.
Vi starter med at tune ind, lave dagens yogaset efterfulgt af dyb afspænding, hvorefter timen afsluttes med en meditation.

Kundaliniyogaen arbejder med dit nervesystem, dit endokrine system og din hormonbalance, sådan at kroppen stille og roligt bringes i balance.

I meditationen arbejder vi med at være med det der er. Det handler ikke om at holde tanker ude, men om at åbne hjertet og sindet og byde verden ind. I meditationen inviterer du dine tanker ind, observerer, og bliver mere bevidst om hvad der foregår i dig. Herved får du mulighed for at forandre, eksempelvis tanker der går igen, handlemønstre du ønsker at bryde, eller usunde vaner der gør dig ked af det og stjæler din energi.

Vi arbejder med at komme tilbage til kroppen, som vi ofte glemmer og forlader i det travle liv vi lever, og herved oplever vi nogle gange, at vi pludselig er landet et sted vi måske ikke ønskede. Så opstår frustration og stress, måske angst og depression, idet kroppen prøver at fortælle at noget er galt.

Gennem yogaen lærer jeg dig at trække vejret og mærke din krop indefra og ud, og i denne proces vil du opløftes og stille og roligt kunne se på dig selv med ny energi.

Kundaliniyogaen er særlig god for dig der søger en vej til at afhjælpe følelsen af uro, angst, depression og stress i kroppen.

Det er en kæmpe glæde og passion, at få lov at give denne mangefacetterede yogaform til dig og lade dig opleve, hvordan din energi løftes og hvordan du arbejder dig nærmere dig selv.

Læs mere om mig og min yoga på snowdropyoga.com

Jeg glæder mig til at se dig